Snelle Service,  Klantgericht,  
Logistiek breed inzetbaar 

Internationaal Huiftransport

LCM Expeditie is een internationaal transportbedrijf dat zich richt op diverse soorten transport, zoals stukgoed, groupage transport en complete ladingen en verzorgt dagelijks transporten in binnen- en buitenland. Een groot deel van ons werk bestaat uit transport van en naar Scandinavië. Denk hierbij aan transport naar Denemarken en transport naar Zweden. Hierbij werken wij samen met VDS transport, eveneens gevestigd in Rogat en een aantal vaste charters. Zo kunnen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst zijn.

LCM Expeditie maakt gebruik van tautliners en boxtrailers. Wij gaan graag de uitdaging aan om de door u aangevraagde transporten te realiseren, ook als deze afwijkt van het standaard transport. Met de jarenlange ervaring van onze planners denken wij oplossingsgericht en kunnen wij servicegericht en snel leveren. 
 

Voor meer informatie kunt u mailen naar of bellen met onze planners, zij staan u graag te woord.

Onze verschillende transportmogelijkheden; 


Transport Denemarken

snelle en goede service

snel en betrouwbaar leveren

24 uurs service

Al vele jaren is LCM Expeditie een specialist in transporten van en naar Denemarken. Wij vertrekken dagelijks naar verschillende regio’s en uw transport is bij ons in goede handen. Zowel deelpartijen als volle vrachten zijn voor ons geen probleem. Met spoed een transport naar Denemarken organiseren? Wij kunnen de producten binnen 24 uur leveren. 


Transport Zweden

Snelle en goede service

snel en betrouwbaar leveren

24 uurs service

Al een aantal jaren is LCM Expeditie gespecialiseerd in transporten van en naar Zweden. Wij vertrekken dagelijks naar verschillende regio’s, uw transport is bij ons in goede handen. Zowel deelpartijen als volle vrachten zijn voor ons geen probleem. Met spoed een transport naar Zweden organiseren? Het is mogelijk om de producten binnen 24 uur te leveren. 


Expeditie

Betrouwbare partners

Complete transportservice

Om de klant complete transportservice te bieden, werken we nauw samen met een aantal vaste en betrouwbare partners die dezelfde kwaliteit nastreven als u van ons gewend bent.
Zo kunnen wij ook de zendingen met een bestemming buiten onze vaste werkgebieden altijd voor u verzorgen. Zo nemen we u een zorg uit handen en bespaart het u kostbare tijd.

Op en Overslag

Tijdelijke opslag goederen

goed bereikbaar

beveiligd terrein

Zoekt u een tijdelijke plek voor uw goederen? Wij kunnen het volledige transport voor u uit handen nemen, ook als uw goederen tussentijds opgeslagen moeten worden. Opslag voor langere termijn is ook bij ons mogelijk, wij beschikken over zo’n 3000M² aan opslagruimte. Ons warehouse staat op een volledig beveiligd en afgesloten terrein. 
Het logistieke centrum van LCM ligt aan de A28 en is daarom erg goed en makkelijk bereikbaar.LCM Expeditie B.V.

Verlengde Industrieweg 2-4
7949 AR Rogat (Meppel) (NL)

BTW nr; NL856230960B01

Vervoersvoorwaarden

© 2020 - Van der Sluis Handel & Transport B.V.